banner


Klik op het model voor selectie

Waterflesjes met eigen etiket

Waterflesjes bedrukken, ontwerp nu uw eigen etiket

Right Time Private Label produceert en levert verschillende soorten en maten bedrukte waterflesjes. Flesjes bronwater die wij bedrukken met een etiket met uw logo en een eigen ontwerp. Gepersonaliseerd, die wij speciaal voor u bedrukken.

Bedrukte waterflesjes hebben een hoge attentiewaarde en zijn erg goed toepasbaar voor de promotionele markt maar u kunt deze ook prima inzetten voor verkoop in winkel en bedrijf. het ontwerpen van het etiket kunt u zelf doen door middel van ons ontwerpsjabloon, mocht u niet de kennis of tijd hebben dan doen wij dit met alle liefde voor u, kosteloos!

Voor grote en zeer grote aantallen hanteren wij speciale prijzen en voorwaarden, neemt u in dat geval contact met ons op voor meer informatie en offerte.

Elk type flesje heeft zo zijn eigen voordelen. Hieronder ziet u een opsomming van de belangrijkste eigenschappen op basis van prijs, levertijd, gebruikte materialen en minimale afname. Vraag gerust uw vrijblijvende offerte aan of bestel direct via deze website.

alle flesjes worden voorzien van uw ontwerp met logo, afbeelding en/of teksten in full colour.


Er zijn geen producten in deze categorie.